De Rossi tuleviku kohal ripub veel suur küsimärk ning spekulatsioonide kohaselt on ta siirdumas Inglismaale mõnda Premier League'i klubisse. Manchester City loots Roberto Mancini tunnistas, et sellised kõlakad meeldivad talle väga.

"Ta aitaks City arendamisele kõvasti kaasa. Kui signaalid, mis meile edastatakse, on õiged, tasuks teda enda ridadesse meelitada," ütles Mancini ajalehele Le Gazzetta dello Sport.

Ühes teises ESPN Soccerneti vahendatud usutluses lisas Mancini, et kindlasti on terve oma elu Roomas elanud ja mänginud De Rossist huvitatud ka Madridi Real, Chelsea ning teised tuntud suurklubid.

Muu hulgas puudutas itaallane Itaalia lehele antud intervjuus ka Carlos Tevezi teemat, kinnitades veelkord, et AC Milan võib argentiinlasest ründaja niisama laenule saamisest ainult unistada. "AC Milan teab, millised meie tingimused on. Sellist mängijat nagu Tevez ei saa lihtsalt tasuta ära anda," sõnas ta.

Lisaks tuleb veel Mancinil pead murda, kuidas kompenseerida poolkaitsja Yaya Toure lahkumine jaanuaris Aafrika rahvuste karikavõistlusteks Elevandiluuranniku koondise juurde. Peatreener on öelnud, et toob jaanuaris kindlasti meeskonda lisajõude.

"Me peame kaks või kolm mängijat enne maha müüma ja siis me vaatame. Õnneks pole me siiani vigastustega pidanud palju võitlema. Ma loodan, et me saame jaanuaris kellegi osta, kuigi see pole lihtne. Küsisin omanikult raha Lionel Messi soetamiseks, aga ta ütles mulle, et see on võimatu," viskas Mancini ka väikse nalja.