Turniiril osalevad veel Pariisi Saint-Germain, Milano Inter, AC Milan, Milano Inter, Glasgow Celtic, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Tottenham, Müncheni Bayern, Madridi Real, Madridi Atletico, Torino Juventus ja Melbourne Victory.

"Eelmisel aastal samal ajal olime me Premier League'is viimasel kohal. Sellisele turniirile kutse saamine tähendab meie jalgpalliklubile kõike. See on ilmeine lugu. Ootame seda fantastilist turniiri suure põnevusega," ütles Leicesteri esindaja Alan Birchendal tänasel pressikonverentsil, kus osalesid teiste seas sellised legendid nagu Edgar Davids, Gary McAllister, Marco Materazzi ja Youri Djorkaeff.

Turniiri avamängus läheb Leicester 17. juulil Šotimaal vastamisi Celticuga. Muu hulgas toimuvad mängud ka erinevates linnades USA-s ja Iirimaal Dublinis. Kahe viimase mängu, Liverpool - Barcelona ja Celtic - Inter toimumispaik on Euroopa, kuid linn veel määramata. Juventus, Tottenham, Atletico ja Melbourne tuuritavad samal ajal Austraalias ja Hiinas.

Samas on veel kaks turniiril osalevat meeskonda teatamata, mis annab lootust, et üllatusi mõne meile lähedal toimuva mängu näol võib veelgi tulla.

International Champions Cup turniir käivitati 2013. aastal, mil selles lõid kaasa seitse Euroopa klubi ning LA Galaxy, kes tuuritasid kuues USA linnas. 2014. aastal kaasati sarja veel klubisid ning alagrupikohtumisi peeti juba 13 linnas. 2015. aastal laieneti Austraaliasse ja Hiinasse, sellest aastast mängitakse ka Euroopas.
Turniiri pressikonverents New Yorgis.