Andre Silva viis avapoolaja keskel võõrustajad juhtima, aga Matthew Hoppe viigistas kõigest minut hiljem seisu. 23-aastane Jovic sekkus väljakule 62. minutil ning tal kulus kõigest kümme minutit väravaarve avamiseks, tehes seisuks 2:1. Kohtumise esimesel lisaminutil vormistas serblane 3:1 lõppseisu.

Jovici jaoks oli see esimene mäng Frankfurdi särgis peale Realist laenulepingu alusel Eintrachti naasmist. Jovic siirdus Reali tunamullu suvel just Eintrachtist. Serblane sõlmis Hispaania hiiuga kuue aasta pikkuse lepingu, tema eest käidi lauale 60 miljonit eurot.

Ründaja ei suutnud aga Realis läbimurret teha ning tema arvele jäi pooleteise hooajaga 32 kohtumist ning kaks väravat. Seega suutis Jovic Frankfurdis kõigest 28 minutiga teha sama, mida Realis pooleteise aastaga.

Jovic naasis Frankfurdi juurde laenulepingu alusel, mis kestab käimasoleva hooaja lõpuni. "On näha, et õhkkond on tema jaoks õige," rääkis mängu järel Eintrachti spordidirektor Fredi Bobic. "Väravad olid tippklassist, see oli tõeline kunst. Lähen alati närvi, kui pean parimad mängijad maha müüma. Nüüd on ta lühikeseks ajaks meil tagasi, mis mulle just kõige rohkem rõõmu valmistab."

Eintracht on nelja järjestikuse võidu toel kerkinud tabelis seitsmendaks. Neljandat kohta hoidev Dortmundi Borussia jääb kolme punkti kaugusele.