2013. aastast Madridi Reali särki kandnud Isco on eemale jäänud kahest viimasest Los Blancose mängust, nii 3:1 võidumängust Barcelona üle laupäeval kui ka kolm päeva varem Meistrite liiga 2:3 kaotusmängust Donetski Šahtari vastu. Pärast suvel saadud hüppeliigesevigastusest taastumist on ta sel hooajal platsile pääsenud vaid neljas kohtumises.

"Kui ta mind välja võtab, teeb ta seda 50. või 60. minutil, vahel isegi poolajal," kurtis Isco. "Kui mind sisse on vaja panna, siis teeb ta seda 80. minutil."

Isco on kõigi nende seitsme Realis veedetud aastate jooksul pendeldanud pingi ja põhikosseisu vahel ega ole kahes järjestikuses matšis 90 minutit kirja saanud kolm aastat järjest. Kogu selle aja jooksul on ta saanud Hispaania kõrgliigas avavilest lõpuvileni murul mütata vaid kuues kohtumises.

On pakutud, et Isco pole suutnud kaitses nii palju tööd teha, kui Zidane mängijatelt nõuab, vahendab Goal.com.

Kokku on varem Malagas ja Valencias mänginud Isco Reali eest pallinud 211 mängus ja löönud 36 väravat. Hispaania koondises on tal kirjas 38 mängu ja 12 väravat, viimati kuulus ta Hispaania koosseisu 2019. aasta oktoobris.

Madridi Real hoiab kuue mängu järel La Ligas 13 punktiga teist kohta, jäädes ühe punktiga maha ühe mängu enam pidanud Real Sociedadist. Homme kohtutakse Meistrite liiga alagrupiturniiri raames võõrsil Mönchengladbachi Borussiaga. Koduses liigas on nende järgmine mäng laupäeval kodus Huesca vastu.