Ajaleht Marca kirjutab, et Meistrite liigas Manchester City käest saadud kaotuse järel tuli meeskonna riietusruumi klubi direktor Jose Angel Sanchez, kes rääkis ka tiimi keerulisest majanduslikust seisust. Sõnumi üheks osaks oli tõdemus, et sel suvel meeskonda ühegi superstaariga ei täiendata.

Eelnevalt kinnitas Reali president Florentino Perez väljaande El Transistori vahendusel, et ühtegi suurt ostu ei tehta. Nii kirjutatakse Hispaania meedias, et Real võib laenult tagasi tuua mängijad, kes saaksid uuel hooajal omad võimalused.

Kuna PSG-sse saadeti tagasi väravavaht Alphonse Areola, siis võib võimaluse saada ukrainlane Andrei Lunin (lõppenud hooajal laenul Oviedos). Lisaks tuuakse tõenäoliselt võistkonda tagasi Dani Ceballos, kes viibis lõppenud hooajal laenul Londoni Arsenalis. Oma suure võimaluse võib saada ka norralane Martin Ödegaard. Juba 16-aastaselt Realiga liitunud poolkaitsja viibis lõppenud hooajal laenul Real Sociedadis. Samas on võimalik, et seda tehing kestab ikkagi ka järgmisel hooajal.