Pärast Rafael Benitezi vallandamist Madridi suurklubi etteotsa määratud endine tippjalgpallur Zidane oli peatreeneri ametis alustanud võimsalt. Seni oli tema juhendatavatel kirjas 5:0 ja 5:1 võidud vastavalt Deportivo La Coruna ja Sporting Gijoni üle.

Püsimaks tiitlikonkurentsist vajati võitu kahtlemata ka eile, kuid tabeli 14. meeskond Betis osutas neile kõva vastupanu ja läks ise hoopis 7. minutil juhtima. Säärane stsenaarium oli seda üllatavam, et Betis tuli mängule vastu olukorras, kus nad juba 11 kohtumist võidurõõmu tundnud polnud. Viimase seitsme mängu väravate vahe oli klubil aga trööstitu 1:16.

Võiduta suudeti Betis siiski jätta ka seekord, kuna 71. minutil päästis Madridi gigandile viigipunkti Karim Benzema tabamus. 21 mängust on kolmandal kohal paiknev Madridi Real kogunud nüüd 44 silma, jäädes ühe mängu vähem pidanud liidrist Barcelonast maha 4 punktiga. Betis jääb 22 punktiga 14. tabelireale.

Teistes mängudest rääkides väärib mainimist, et Gary Neville'i juhendatav Valencia jäi taaskord võiduta, kui võõral väljakul tehti 1:1 viik Deportivo La Corunaga. Sealjuures päästis neile punkti Alvaro Negredo 93. minuti tabamus. Viimati tundis Valencia liigas võidurõõmu 7. novembril, sinna vahele on jäänud 10 võiduta mängu.