„Ma ei ole kedagi sellist nagu tema kogenud. Ma mäletan, kuidas ta ükskord üritas selgeks teha, et ta ei karda niinimetatud suuri nimesid meeskonnast välja jätta. Ta lasi lihtsalt püksid alla, et näidata meile, et tal on selleks munad olemas. Õnneks ei istunud ma esimeses reas ega näinud midagi,” ütles Toni Saksa spordilehele Sport Bild Goal.com-i vahendusel.

„Ta on hull treener, kes ei tea, kuidas oma mängijaid kohelda. Sellised nagu tema ja Felix Magath on treenerid teisest põlvkonnast ja ei saa hakkama sellega, kuidas mängijad tänapäeval käituvad. Tänapäeva mängijad tahavad treeneriga suhelda, aga see ei ole van Gaaliga võimalik. Kõik läheb nii, kuidas tema tahab,” rääkis Toni.

„Ta tahtis alati, et mängijad jääksid istuma, kuni kõik on hommikusöögi lõpetanud. Itaallased joovad hommikusöögiks ainult kohvi, nii et ma lõpetasin kiiresti ja tundsin end mugavalt. Treener ilmus siis minu taha ja hakkas karjuma ja tiris mu üles. Ta ütles mulle, et tema on boss ja ma pean lahkuma, kui see mulle ei meeldi,” kurtis Toni.