24-aastase väravavahi leping Unitediga aegub järgmisel suvel, kuid hispaanlane ei ole ikka veel uut kontrahti allkirjastanud.

"Ma tahan, et ta (De Gea) jääks ja kirjutaks lepingule alla, kuid ma ei tea, kas ta jääb. Meil on asendus juba välja vaadatud, sest me peame alati olema kõigeks valmistunud," kinnitas peatreener.

Kõnelusi uueks lepinguks alustati juba selle hooaja alguses ja Van Gaal paljastas, et klubi on pakkunud hispaanlasele Manchesteri jäämiseks "palju raha".

"Mängija lepinguga on seotud kolm osa, kuid kõige tähtsam on mängija ise. See ei sõltu klubist ega minust, vaid ainult temast. Tema peab tahtma Manchesteri jääda, tema peab uuele lepingule alla kirjutama. Ma ei oska öelda, miks ta ei ole seda veel teinud," lisas Van Gaal.

2011. aastal Madridi Atleticost 20 miljoni euro eest Unitediga liitunud De Gead on alates selle aasta algusest Hispaania ja Inglismaa meedias seostatud Madridi Realiga ning kuigi mees ise ei ole antud olukorda kommenteerinud, jätavad pikale veninud lepingukõnelused õhku palju küsimärke.