Esiteks pahandas Rodgersit 19. minuti situatsioon, kui Raheen Sterling oli City suluseisulõksu üle mänginud ja väravat löömas, teiseks pidanuks 90. minutil antama penalti Luis Suarezile, keda tiris särgist Joleon Lescott.

"Loodetavasti ei ole meil enam tulevikus Suur-Manchesteri kohtunikke Liverpooli-Manchesteri mängudel. Ei olnud midagi, mis meie kasuks oleks vilistatud," vahendab BBC Sport Rodgersi vihahoogu.

"Ma ei lähe kunagi kohtunike kallale, kuid ma arvan, et nad olid hirmuäratavad. Joonekohtunik määras Raheemile esimesel poolajal suluseisu, kuid nad ei olnud isegi murul ühe lõike peal. Sellisel tasemel töötades pead sa need asjad õigesti tegema. Ma palun noortel mängijatel selliseid jookse teha, ta teeb seda perfektselt, ja talle antakse suluseis."

"Seal oli teine intsident teisel poolajal, kui Luis oleks pidanud kasti äärel karistuslöögi saama ning vaieldamatult oli lõpus ka penalti. Luis ei saanud hüpata, kuna Lescott tiris teda särgist," jätkas Rodgers, lisades, et Boltonist pärit peakohtunikku Masonit ei tohiks enam oma Manchesteri läheduse tõttu ametisse määrata.

"Ma olin üllatunud, kui nägin, et me mängime Manchesteris ja meil on kohtunik Suur-Manchesterist. Ma ei usu, et Liverpoolis Manchester City vastu mängides me saaksime kohtuniku Wirralist."