Trabzonspor märkis oma koduleheküljel avaldatud napis pressiteates, et leping Sturridge`iga on poolte kokkuleppel lõpetatud.

Hiljem selgus, et Sturridge`i lepingu lõpetamine on seotud talle määratud karistusega. Nimelt oli inglane saanud keelatud kihlveotehingute tegemise eest neljakuulise võistluskeelu ja 150 000 naela suuruse rahatrahvi. Tema mängukeeld kehtib 17. juunini.

Sturridge sai karistada juba eelmisel suvel, kuid siis kaebas Inglismaa jalgpalliliit tema kuuenädalase keelu edasi ning nüüd langetaski sõltumatu komisjon rangema karistuse.

30-aastane Sturridge tegi Türgi meistriliigas debüüdi mullu septembris, kuid pääses seejärel kõigi sarjade peale kokku platsile vaid 13 mängus ja lõi neli väravat.

Trabzonspor juhib hetkel Türgi meistriliigat Galatasaray ees tänu paremale väravate vahele.

Liverpool otsustas eelmisel kevadel Sturridge`ile uut lepingut enam mitte pakkuda. Inglismaa koondislase arvele jäi Anfieldi klubis 160 mängu ja 67 väravat. Karjääri alustas Sturridge Manchester Citys, kust kolis 2009. aastal Chelsea`sse.

Inglismaa koondises on Sturridge`i arvel 26 mängu ja kaheksa väravat. Rahvuskoondise debüüdi tegi ta 2011. aastal Fabio Capello käe all.