“Enne maikuud mul klubiga probleeme ei olnud,” sõnas Leetma, kirjutab Eesti Päevaleht. “Võib-olla on tegu rahvusküsimusega — olin ju eestlane venekeelses meeskonnas.”

“Küsisin isiklikel põhjustel end 12.–14. juunini vabaks, sest käisin välismaal. Pidin 14. juuni õhtupoolikul Eestisse naasma, aga kuna esimest lendu lükati edasi, siis ma järgmisele lennule samal päeval enam ei jõudnud ning tulin tagasi alles 15. juuni lõuna ajal,” põhjendas Leetma oma puudumist TVMK treeningutelt.

“Kuna saabusin 15. juunil kella 14–15 paiku päeval, siis ma ei jõudnud ka hommikul kell 11 alanud treeningule. Sellepeale öeldigi kohe TVMK-st, et järgmisel päeval pole tarvis ka mängule tulla. 17. juunil läksin küll veel treeningule, kuid seal öeldi: “Tule homme lahkumisavaldusele alla kirjutama!” Oligi kõik,” lisas Leetma.

Leetma avaldas lootust, et ta jõuab TVMK-ga kokkuleppele ja saab juba juulis õiguse ühineda mõne teise meeskonnaga. “Kas või siin Eesti meistriliigas. Tahaksin jalgpalli edasi mängida,” tunnistas Leetma, kellel pole enda sõnul kunagi joomisega probleeme olnud.