Viimases voorus on ülehomme Levadia vastaseks Moldova meister Tiraspoli Sheriff, kes täna sai 2:1 jagu Regar-TadAZ Tursunzadest.

“Kui oma võimalusi ära ei kasuta, siis karistatakse ära. Oli üks pikem periood, kui ei suutnud palli oma poolelt ära lüüa ja siis löödigi meile ära,” kommenteeris Levadia peatreener Igor Prins soccernet.ee-le.

“Kohe alguses löödi meile rumal värav umbes 9. minutil, nagu siin juba kombeks saanud,” tõdes treener, kuid hindas hindas üldist mängupilti siiski rahuldavaks: “Positiivne on see, et luuakse olukordi ja iseenesest võib mänguga rahule jääda, kuigi muidugi mitte tulemusega.”

Ülehomme toimuvates viimastes alagrupimängudes peab Levadia edasipääsuks kindlasti võitma juba alagrupis esikoha taganud Tiraspoli Sheriffi ning lootma samal ajal tadžikkide Regar-TadAZi napimale võidule Šahtari üle.

Selline stsenaarium ei olegi päris utoopiline, kuna Prins hindas tadžikke tugevamateks vastasteks kui duubli mängijatega turniiril osalevat Šahtari.

Kui kõik hästi läheb, võib viimases mängus Šeriffi vastu kaasa teha ka kaitsja Igor Morozov, kes esimesest mängust verise kulmuga lahkus ning tänase kohtumise vahele jättis.

Ats Purje koduklubi Turu Inter minetas täna edasipääsulootused, kaotades teist korda järjest tulemusega 1:3, seekord Aserbaidžaani meistrile Bakuu Interile. Taavi Rähni tööandja Panevežyse Ekranase teine mäng on veel toimumata.

Levadia koosseis Šahtari vastu:

Martin Kaalma, Andrei Kalimullin, Kristian Marmor, Taijo Teniste, Eino Puri, Sander Puri, Deniss Malov, Konstantin Nahk, Vitali Leitan, Vitali Gussev, Nikita Andrejev.