“Eesti jalgpallielus ei muutu mitte midagi, ning see kurvastab ja isegi pidurdab mind. Olen käinud Eesti firmade jutul — ja kujuta ette, nad ei taha meie partneriks tulla, sest nad ei saa aru, mis Eesti jalgpallis toimub,” ütleb Levada, kirjutab SLÕhtuleht.

“Meil oli suur lootus, et loodav professionaalne jalgpalliliiga saab olema alaliidust sõltumatu — nagu mitmel pool mujal, näiteks Inglismaal, Norras ja Venemaal. Aga nüüd selgub, et liiga ja liidu vahele jääb ikka võrdusmärk. Režissöörid on ikka samad, Aivar Pohlak ja talle lojaalsed inimesed,” lisab Levadia boss.

“Ma enam lihtsalt ei suhtle temaga. Ma pidanuks ilmselt reageerima tema kriitikale Tarmo Rüütli suhtes, aga ma ei tahtnud. Miks kurvastada inimest, kes pole psüühiliselt terve ja sõidab invaliidikärus? Ta on vaimselt haige inimene. Teen parem oma tööd,” teatas Levada.

Uuest hooajast rääkides tõdeb klubijuht, et Levadia koosseis jääb võrreldes mullusega väga sarnaseks. “Küsisin Rüütlilt, kas ta vajab piiri tagant uusi mängijaid. Ta vastas eitavalt. Nii ongi: meie enda noored trügivad hoogsalt peale, ja see on klubile väga suur saavutus. Me ei karda, kui kolm-neli liidrit peaks Levadiast lahkuma,” rõhutab Levada.