Tiitlikaitsja FC Levadia treener Igor Prins märkis, et meeskonna ettevalmistus on sujunud hästi. “Oleme valmis meistrivõistlusi alustama. JK Maag Tammeka esindus koosneb küll teada-tuntud mängijatest, kuid on vastasena uus ja tundmatu. Loodame, et vaatamata talvisele ajale on Sportland Arena laupäeval puhas ja mängukõlblik. Meil on igal hooajal sihiks meistritiitel, igas mängus läheme väljakule võidusooviga,” rääkis Prins.

“Tuleb taas nullist alustada. Eelmine hooaeg jäägu seljataha ja vaatame lootusrikkalt tulevikku,” lausus FC Levadia keskkaitsja Marek Lemsalu, teatas EJLi pressiteenistus. “Märtsikuine mängude kalender on meie jaoks väga pingeline, eduka hooaja sissejuhatamiseks peame varakevadised mängud kindlasti võitma.”

Tartu ühendklubi, mis moodustati kahe hooaja vahel JK Maagi ja JK Tammeka poolt, juhendab Sergei Ratnikov. “Arvestades seda olukorda, mis meil hetkel on, ootab meid väga raske mäng. Mängijate seas on palju küsimärke, kuna mitmed neist on haiged. Minu meeskondadel pole kunagi varem enne hooaega selliseid probleeme olnud. Vanasti oli nii, et teadsin juba kuu aega varem enam-vähem, milline koosseis mängib esimeses voorus, aga praegu on meil tõepoolest väga raske seis,” kommenteeris Ratnikov.

Tartlaste poolkaitsja Mihkel Kuresoo: “Läheme seda kohtumist võitma. Mõned mängijad, kes olid haiged, on terveks saanud ja loomulikult loodame avakohtumist võita.”

Hooaja avamängu teenindab peakohtunik Kristo Tohver ning abikohtunikud Hannes Reinvald ja Eduard Rõšov. JK Maag Tammeka poolel peavad kohtumise vahele jätma Siksten Kasimir, Sergei Ottšik ja Aleksandr Djatšenko.

Laupäevane mängupaik Sportland Arena on enne hooaja algust saanud uue tribüüni ning seal peavad kevadperioodil oma kodumänge FC Levadia, FC Flora, FC TVMK ja JK Tulevik.

Eesti meistriliigas mängivad sel hooajal FC Levadia, Narva Trans, FC Flora, TVMK, Tartu JK Maag Tammeka, Pärnu JK Vaprus, FC Kuressaare, Viljandi Tulevik, JK Tallinna Kalev ja Lasnamäe Ajax.