Ajaleht avaldas 10 üleminekut, mille teostumist nad jaanuaris ootavad:

1. Gary Cahill: Boltonist Chelsea`sse

26-aastane Cahill moodustaks koos John Terryga võimsa keskkaitsepaari. Inglismaa koondises on see paar oma elujõulisust korduvalt demonstreerinud.

2. Jan Vertonghen: Ajaxist Newcastle`sse

Newcastle`i peatreener Alan Pardew vajab hädasti uut keskkaitsjat, sest Steven Taylor on hooaja lõpuni vigastusega väljas. 24-aastane Vertonghen on Belgia koondises mänginud juba 35 korda ja näitab Hollandi liigas head mängu.

Newcastle`i ainus probleem on, et belglase vastu tunneb huvi ka Tottenham.

3. Carlos Tevez: Manchester City`st AC Milani

Tehing tundub üsna tõenäoline. Väike probleem on, et City tahab argentiinlast müüa, Milani huvitaks aga laenuleping... Taas võib kaarte segada Tottenham, sest nende peatreener Harry Redknapp on juba vihjanud, et Tevez pakub neile huvi.

4. Wesley Sneijder: Milano Interist Manchester Unitedisse

Daily Mirror on üsna veendunud, et see tehing saab teoks. 27-aastane hollandlane sobiks nende arvates Unitedisse ja Inter vajab samal ajal meeskonna ülesehitamiseks hädasti raha.

5. Thierry Henry: New York Red Bullsist Arsenali

Henry on küll juba 34, kuid ta oskab endiselt väravaid lüüa. Arsenal kaotab Aafrika karikaturniiri ajaks kaks ründajat ja Henry liitumine oleks neile üsna hädavajalik.

6. Nicky Maynard: Bristol City`st Fulhamisse

Ründaja leping Bristoliga lõpeb suvel ja esimesena kavatseb pakkumise teha Fulhami peatreener Martin Jol. Ründajast on huvitatud ka Everton.

25-aastane inglane on löönud Bristolis kolme ja poole hooajaga 44 väravat (115 mänguga).

7. Rory Donnelly: Cliftonville`st Liverpooli

19-aastane põhjaiirlane lööb oma koduklubis kõvasti väravaid ja teda seostatakse juba mõnda aega Premier League`iga. 188 cm pikkuse ründaja hinnaks pakutakse seejuures vaid 100 000 naela.

8. Salomon Kalou: Chelsea`st PSG-sse

26-aastane Kalou leping Chelsea`ga lõpeb järgmisel suvel ja Londoni klubi tahab tema eest jaanuaris raha saada.

9. Sebastien Bassong: Tottenhamist QPR-i

Bassong on korralik keskkaitsja, kuid tahab rohkem mänguaega. QPR-is oleks ta põhimees.

10. Andy Johnson: Fulhamist Blackburni

Ründaja suhted peatreeneri Martin Joliga on halvad ja klubi ei jõua temaga uue lepingu osas kuidagi kokkuleppele. Blackburn vajab samas väljalangemistoonist pääsemiseks hädasti ründejõudu. 2 miljonit naela on arvatavasti ülemineku hinnaks.