Itaalia meedia teatel on Juventuse esmaseks eesmärgiks müüa maha tipuründaja Gonzalo Higuain. 30-aastase Higuaini müügist loodab Juventus teenida piisavalt raha, et teha esimene sissemakse Ronaldo eest. Tõenäoliselt tuleb portugallase eest kokku tasuda 100 miljonit eurot. Higuaini müügist võivad nad teenida umbes 50 miljonit eurot. Higuaini allkirja on jahtimas Londoni Chelsea.

Kui üleminekusumma loodetakse kokku saada tänu olemasolevate mängijate müügile, siis vaja on ka palgaraha. Ronaldo tahab nelja aasta pikkust lepingut ja selle eest 120 miljonit eurot.

Palgaraha osas on appi tulemus Juventuse suurtoetaja Fiat. Väidetavalt on autotootja valmis maksma osa Ronaldo palgast.

Juventusega sarnast palka pakkus Ronaldole jaanuaris ka Real, kuid seal oli palk seotud erinevate karikate võitmise ja väravate löömisega. Juventuses selliseid tingimusi talle aga ei seata.

Itaalia meedia kirjutab, et ainult praeguste spekulatsioonide tõttu on Juventuse aktsia tõusnud 7,27 protsenti. Loomulikult tõuseks Ronaldo liitumise korral mühinal Juventuse mängusärkide ja fänninänni müük. Kõike kokku pannes on Ronaldo soetamine Juventuse jaoks üsnagi võimalik.