Tiitlikaitsja Sevilla, kes on koduliigas jahtimas ka meistritiitlit, mängis Tottenhamiga võõrsil 2:2 ja pääses kahe mängu kokkuvõttes edasi 4:3. Inglased jäid juba kaheksandaks minutiks 0:2 kaotusseisu, kui Steed Malbranque lõi omavärava ja tabamuseni jõudis ka Tottenhami eksründaja Fredi Kanoute. Teise poolaja keskpaigas jõudsid inglased Jermain Defoe ja Aaron Lennoni väravatest viigini, kuid vaatamata suurele survele enamat ei suudetud.

Espanyol suutis Lissabonis tõrjuda kõik Benfica katsed väravani jõuda — mäng lõppes 0:0 — ja pääses tänu koduväljakul saadud 3:2 võidule poolfinaali, kus astub vastamisi Bremeni Werderiga, kes alistas eile kodus AZ Alkmaari 4:1. Werderi võidumängus lõi kaks väravat Saksamaa koondise ründaja Miroslav Klose.

Neljas poolfinalist on Osasuna, kes võitis eile Juanlu Gomezi väravast kodus Leverkuseni Bayeri 1:0 ja oli kokkuvõttes parem 4:0. Osasuna kohtub poolfinaalis tiitlikaitsja Sevillaga.

Koduliigades on nelja parma hulka jõudnud meeskonnad järgnevatel kohtadel: Sevilla ja Werder 2., Espanyol 9. ja Osasuna 14. kohal.

UEFA Cupi tulemused:
Benfica 0:0 Espanyol (kokkuvõttes 2:3)
Osasuna 1:0 Leverkuseni Bayer (kokkuvõttes 4:0)
Tottenham 2:2 Sevilla (kokkuvõttes 3:4)
Bremeni Werder 4:1 AZ (kokkuvõttes 4:1)

UEFA Cupi poolfinaalid:
Espanyol — Bremeni Werder
Sevilla — Osasuna