Piiroja mängis terve kohtumise, kui Fredrikstad kaotas kodus 0:2 Oslo Lynile, aga viimase mängu tulemusest sõltumata oli nende teine tabelikoht kindel ja andis neile järgmiseks aastaks koha UEFA karikasarjas, kirjutab soccernet.ee

Joel Lindpere ja Tromsø võitsid esikoha kindlustanud Stabæki 1:0, tagades endale pronksmedali ja samuti koha UEFA karikasarja esimeses eelringis.

Lindpere alustas põhikoosseisus ning vahetati pingile puhkama 77. minutil.

Pavel Londaku (pildil) ja Alo Bärengrubi koduklubi Bodø/Glimt sepistas väikese üllatuse, kui võõrsil võideti Norra kuulsaimat klubi Trondheimi Rosenborgi seisuga 3:1. Pavel Londak tegi täismängu, kuid Bärengrubi pingilt platsile ei lastud.

Tänu sellele tõrjuti Rosenborg neljandalt tabelikohalt ja nii lõpetas kolm eestlaste koduklubi esinelikus. Ka kõrgliiga uustulnuk Glimt võib pääseda UEFA karikasarja, kuid see ei olene enam neist. Nimelt sõltub edasine Norra karikafinaali tulemusest — kui võidutseb liiga võitja Stabæk, siis saab Glimt Euroopasse, aga kui Oslo Vålerenga, siis pääsevad eurosarja pealinlased.

Enar Jääger ja Ålesund teenisid viimasest voorust 3:0 võidu Lillestrømi üle, kindlustades vähemalt otse väljalangemisest pääsemise. Aalesundi ootavad ees üleminekumängud esiliiga neljanda klubi Sogndali vastu. Jääger tegi taaskord kaasa terve mängu.