Käit tunnistas esmaspäeval Delfile ja Eesti Päevalehele, et tema agent ja Fulham suhtlevad omavahel aktiivselt, kuid midagi konkreetset oli toona veel vara öelda. Ross County huvi jõudiski eestlaseni alles eile ning seejärel tuli juba kiirelt tegutseda ja Šotimaa poole lendama asuda.

Tänaseks ongi Eesti koondislane juba Šotimaal kohal ning esimene trenn uute klubikaaslastega samuti tehtud. “Olen juba Šotimaal ja tänane trenn tehtud mängijatega, kes eile ei mänginud,“ sõnas Käit Delfile.

Enda uue juhendajaga ei ole Eesti koondise mängumees jõudnud veel põhjalikult juttu puhuda ning seetõttu ei oska ta ka veel öelda, millises rollis teda Šotimaal näha soovitakse.

Kui Inglismaa meedia kirjutas juba mõnda aega tagasi, et Käit soovitakse Fulhami poolt laenule anda, siis eestlase enda kõrvu võimalike teiste kosilaste huvi ei jõudnud. Seega ta veel ei teagi, kas huvilisi oli lisaks Ross Countyle teisigi. “Nii hästi ma ei teagi. Tean ainult, et nemad olid huvitatud,“ avaldas Käit.

Käit sõlmis Šotimaa kõrgliigas palliva Ross Countyga poole aasta pikkuse laenulepingu. Kui antud kontraht läbi saab, siis on tal veel aasta jagu lepingut Fulhamiga, kus ta seni on mänginud U23 tiimi eest.

Ross County hoiab Šotimaa kõrgliigas praegu 12 meeskonna konkurentsis 17 silmaga viimast ehk 12. positsiooni. Väljakul käis meeskond viimati eile, kui koduplatsil jäädi 2:4 alla Aberdeenile. Järgmine matš on kavas laupäeval ning siis kohtutakse võõrsil Dundeega. Turniiritabelis on Dundee 25 punktiga 9. positsioonil.