Ajaleht The Sun nimetab ühe kuuest vahistatud isikust, kelleks on 32-aastane teenekas pallur Campbell, keda süüdistatakse Inglise esiliiga mängu raha eest ära andmises.

Veel lisab leht, et uurijad on vahele võtnud ka endise Portsmouthi mängija Sam Sodje, kes on öelnud, et saaks esiliigas korraldada kollaste kaartide laviini, mida mängijad oleks nõus meelega korjama kümnete tuhandete naelsterlingite eest.

Veel šokeerivamana kirjutab The Sun, et 34-aastane Sodje lubanud hangeldajaks maskeerunud politseiagendile, et võib kokku leppida ka Premier League'i mänge ning isegi kohtumisi 2014. aasta jalgpalli MM-finaalturniiril.

Portsmouthi pressiesindaja Colin Farmey vastas Sodjega seotud süüdistustele: "Kui need tõsised süüdistused tõele vastavad, oleme me äärmiselt šokeeritud ja pettunud. Kõnealune mängija ei mängi enam meie klubis ning me pole võimudega kontaktis olnud, aga oleme loomulikult valmis nendega koostööd tegema."

Leht toob välja ka ühe konkreetse juhtumi, kus Oldham Athleticu (Inglise kolmas liiga) mängija Cristian Montano sai raha, et ta teeniks 22. oktoobril Wolverhamptoni vastu kollase kaardi, kuid ei saanud sellega hakkama.