Prokurörile antud tunnistuses öelnud Doni, et ta tegi seda vaid kirest oma klubi vastu ja lootusest aidata neil 2010/2011 hooajal Serie B-st kõrgliigasse tõusta, mida meeskond ka sel aastal tegi, vahendab Eurosport.

Kohaliku meedia teatel on teine süüdistatav jalgpallur, endine Piacenza kaitsja Carlo Gervasoni tunnistanud, et kihlveopettusega mänge oli Itaalia meistriliigas rohkem, kui esialgu kahtlustati.

Politsei on juhtumiga seoses vahistanud veel 16 inimest. Kohaliku vutiliidu juhitava uurimisrühma sõnul olid arreteeritutel sidemeid Singapurist ja Ida-Euroopast pärit kriminaalsete grupeeringutega.

Atalantalt võeti augustis karistuseks tabelist maha kuus punkti ning Donile määrati kolme ja poole aasta pikkune võistluskeeld, kuid kuni viimaste nädalateni polnud pallur oma süüd tunnistanud.

Viimane suurem kihlveoskandaal raputas Itaalia jalgpalli 2006. aastal, mil Juventus kukutati kõrgliigast esiliigasse ning jäi ilma kahest Itaalia meistritiitlist. Tagasilöökidest on see klubi lõplikult taastunud alles nüüd, mil 2011/2012 hooaeg on poole peal.