PSG hakkas Euroopa tippmeeskondade sekka murdma jõuliselt 2011-12 hooajal, mil klubi võttis üle Qatar Sports Investment ning tiimi presidendiks sai ärimees Nasser Al-Khelaifi. Kui esimesel aastal veel suuremaid tiitleid ei võidetud, on alates 2012-13 hooajast just PSG Prantsusmaa jalgpalli valitsenud, võites kolm järjestikust tiitlit.

Juba praegu võib paraja kindlusega öelda, et Pariisi meeskonda ei tõugata troonilt ka tänavu. Nimelt on Laurent Blanci juhendatavad tänavu pidanud 21 liigamängu, võites neist koguni 18 ja viigistades kolm. Kaotusvalu Ligue 1-s tuntud polegi.

Selle kõige tulemusena on nende edu lähima jälitaja ees kasvanud juba 23 punkti peale (kui Monaco võidab täna võõrsil Lorienti, jääks nad PSG-st maha 21 silmaga - toim.), mis tähendab et PSG tiitel võib täiesti kindlustatud olla juba mitu kuud enne hooaja lõppu.

Viimatine samm trofee poole tehti eile õhtul, kui võõral väljakul alistati 1:0 tabeli eelviimane meeskond Toulouse. Võidu tõi PSG-le ei keegi muu, kui Zlatan Ibrahimovic, kes suunas 73. minutil nurgalöögiolukorras väravasse David Luizi söödu. Selle tabamusega kasvatas Rootsi ründaja enda tänavuse hooaja liigaväravate arvu 16 peale.

Tabeliseis: