Iseenesest on ühe superstaari ostmine suurepärane, kuid tundub, et palgati vale superstaar. Probleem on nimelt selles, et Barcelona suurim täht Lionel Messi tahtis meeskonnas näha Neymari.

Nüüd kirjutatakse mitmel pool, et Griezmann ei ole Barcelonas enda kohta veel leinud. Prantsusmaa koondislane tunnistas isegi avalikult, et ta ei ole Messiga seni eriti veel jutulegi saanud. Väljaande Le10sport sõnul ongi kahe staari suhted keerulised.

Griezmann on Hispaania kõrgliigas löönud küll kolm väravat, kuid siiski ei ole ta suutnud kohaneda ka peatreener Ernesto Valverde mänguplaaniga.

„Meil on olnud raskusi teineteise tundma õppimisega. Oleme mõlemad inimesed, kellele ei meeldi eriti rääkida. Lisaks on Messi pikalt vigastusega eemal olnud. Seetõttu ei ole me ka treeningutel väga palju kokku puutunud,“ rääkis Griezmann enda ja Messi suhetest sel nädalal Milano Interiga peetud kohtumise eel.

Hispaanias ja Prantsusmaal usutaksegi, et Griezmanni karjäär saab Barcelonas kiiresti läbi. Inglaste Sportsmaili artikli kohaselt plaanitakse juba suurejoonelist vahetustehingut, mis viiks Griezmanni PSG-sse ja tooks sealt vastu Neymar. Asjade selline käik pidavat olema mokkamööda just Messile.