Keegani sõnul on FC Barcelona ründaja tema suurim sihtmärk suvel ja prantslase palkamise on heaks kiitnud ka klubi juhtkond, kirjutab The Sun. Newcastle on valmis Henry eest välja käima 15 miljonit naelsterlingit.

Keegan on veendunud, et Henry saabumine Newcastle`isse annaks klubile sarnase impulsi nagu Alan Sheareri liitumine 1996. aastal.

30-aastane Henry veetis Londoni Arsenalis kaheksa üliedukat aastat ja siirdus seejärel 16,1 miljoni naela eest Barcelonasse.

Henry on sel hooajal väitnud, et ei ole Hispaania suurklubis nii hästi kohanenud, kui oleks soovinud. Kolmapäevases Meistrite Liiga poolfinaalis Manchester Unitedi vastu pääses prantslane platsile alles vahetusest.

Prantslase liitumise Newcastle`iga muudab kahtlaseks asjaolu, et Henry on suur Arsenali fänn ja vaevalt ta sooviks liituda Londoni klubi konkurendiga.

Aastaid tagasi edukalt Meistrite Liigas mänginud Newcastle on viimastel hooaegadel kukkunud saareriigi meistriliiga keskmikuks. Hetkel on nad Premier League`is alles 12. kohal.