Müncheni Bayern on koduses liigas 12. vooru järel alles kaheksandal kohal. Ja ehkki punktivahed ei ole suured, oodatakse Bayernilt kindlasti palju enam kui paiknemist turniiritabeli keskel. Ka UEFA Meistrite Liigas ei ole seisud paremad. Bayernil ilutseb tabelis neljast mängust vaid neli punkti, viimati jäädi koduväljakul 0:2 alla Bordeaux meeskonnale.

Üha enam hakkavad ebakõlad kanduma ka väljakupiiridest kaugemale. Luca Toni reageeris nädalavahetuse liigamängus Schalke´ga avapoolaja järgsele vahetusele staadionilt lahkumisega. Philipp Lahm kritiseeris aga ajakirjanduses klubi mängijate ostu-müügi poliitikat, mis toimub tema arvates meeskonna mängusüsteemi arvestamata.

Esialgu on klubi juhtkond reageerinud mängijate vulgaarsusele ja arvamusavaldustele trahvide jagamisega. Klubi mänedzeri Uli Hönessi sõnul on peatreener van Gaal´ile antud aega atra seada jõuludeni. Tegelikult saab paljugi klaariks juba 8. detsembril kui kohtumises Torino Juventusega selgub, kas Bayern pääseb Meistrite Liiga alagrupist edasi või mitte.

Vaata Bayern - Bordeaux Meistrite Liiga kohtumise kokkuvõtet!