Itaalia väljaande Il Messagero teatel on küsimärgi alla sattunud Juventuse finantsiline võimekus hoida klubi tähte Cristiano Ronaldot enda palgal. Ehkki sarnaselt teistele peatati ka Ronaldo teenistus, võib majanduslik seis minna veelgi raskemaks ning valitsev meister ei pruugi pärast kriisi olla enam võimeline portugallasele lepingus määratud palka välja maksma. Ronaldo on suurima teenistusega mängija Juventuses, saades aastaga ligi 35 miljonit eurot.

Seega pole välistatud, et Juventus on sunnitud oma talismani lähitulevikus maha müüma. Uus küsimus aga tekib sellest, missugune tippklubi suudab majanduslikult keerulisel ajal Ronaldot palgata. 2018. aasta suvel 100 miljoni euro eest liitunud 35-aastase Ronaldo väärtust hinnatakse hetkel jalgpalliturul 70 miljoni euro ligi.

Teist hooaega Juventuses mängiv Ronaldo on kõikide sarjade peale saanud 75 kohtumisega kirja 53 väravat. Oma debüüthooajal aitas ta klubi Itaalia meistriks ja superkarika võitjaks. Käimasoleval hooajal hoidis Juventus enne meistrisarja peatamist liidrikohta, edestades ühe silmaga Rooma Laziot.