Järgmine siht oleks Vardy jaoks 13 järjestikust mängu väravaga. Sellega ületaks ta Inglismaa kõrgliiga ajaloo rekordi. Hooajal 1931/32 skooris iirlane Jimmy Dunne Sheffield Unitedi eest 12 mängu järjest. Kuigi Unitedi vastu saab seeria pikendamine olema muidugi üliraske. Louis van Gaali meeskonnal on 13 vooruga kogunenud kaheksa nullimängu ning neist pooled on saadud viimase viie mängu jooksul.

Samas jäi aga Leicester ise kodus viimati nulli peale märtsis, kui Hull Cityga mängiti välja väravateta viik. 28 väravaga on seni oldud kogu liiga resultatiivseim meeskond. Vardy arvele on neist läinud 13. Viimase aja hull seeria on 28-aastasest inglasest teinud ka kindla väravaküttide edetabeli liidri. Järgmisena tuleb Evertoni Romelu Lukaku, aga temal on kirjas "vaid" üheksa tabamust.

Leicesteri peatreener Claudio Ranieri on oma karjääri jooksul ühte 11-mängulist väravate seeriat näinud. Sellega sai tema juhendamisel Fiorentina eest hakkama legendaarne Argentina ründaja Gabriel Batistuta. Kas Vardy kordab seda saavutust ja haarab Premier League'i rekordi endale?

Leicesteri-Manchesteri lahingut saab näha Viasat Sport Balticu vahendusel, otseülekanne algab homme kell 19.25.