Ülejäänud kolm veerandfinaali toimuvad kolmapäeval, teatas EJL-i pressiteenistus.

Teisipäev, 14. aprill:

kell 18:00 Narva JK Trans (ML) - Tallinna FC Levadia (ML), Narva Kreenholmi staadion (26. juuli tn 4, Narva) - otseülekanne TV4-s!

Transi abitreener Aleksei Jagudin: "Praegusel ajal on Levadia meeskond, kes näitab head ja stabiilset mängu, ja tundub, et Levadiat ei ole võimalik võita, kuid eneseületamise ja -distsipliini abiga võib võita igat meeskonda."

Kaitsja Sergei Starovoitov: "Meid ootab raske ja põnev mäng. Austame oma vastast ning kui saame vajalikul tasemel mängida, siis saame võitu maitsta."

FC Levadia abitreener Marko Kristal: "Loodame, et oleme viimasest liigavoorust piisavalt taastunud. Kui tahame karikat, siis peame sellest künkast üle saama."

Poolkaitsja Deniss Malov: "Loomulikult on meie eesmärgiks jõuda poolfinaali ning sealt edasi karikavõiduni. Trans on tugev vastane, kuid anname neile korraliku lahingu."

Peakohtunik: Hannes Kaasik
Abikohtunikud: Gunnar Nuuma, Silver Kõiv
Neljas kohtunik: Mart Martin

Kolmapäev, 15. aprill:
kell 18:00 Türi JK Ganvix (II liiga)  - Nõmme JK Kalju (ML), Türi linnastaadion

Türi peatreener Viktor Alonen: "Tuleb tähtis ja raske mäng, oleme selleks valmis. Vastane on väga tugev, sellepärast me lähtume kaitsest, üritame hoida oma väravat puhtana ja ründes teravalt tegutseda."

Mängija Raido Kangur: "Tahame vastasega ilusat mängu näidata."

Kalju peatreener Getulio Aurelio: "Klassikaline karikasarja olukord, vastaseks paar liigat madalamal mängiv Türi meeskond, kes kindlasti pole ka juhuslikult nii kaugele jõudnud. Meeskond peab suutma ennast õigesti häälestada, sest niisama ei kingita meile midagi."

Kaitsja Alan Arruda: "Vastast ei tea ja seega on raske midagi muud öelda kui vaid seda, et alahinnata ei tohi kedagi ja mängima peame minema nii nagu mängiks Meistriliiga liidrite vastu."

Peakohtunik: Neeme Neemlaid
Abikohtunikud: Jaanus Nilp, Pavel Viðnjakov

kell 18:45 Tartu JK Tammeka (ML) - JK Sillamäe Kalev (ML), Tartu Annelinna kunstmurustaadon (Kaunase pst 68b, Tartu)

JK Tammeka peatreener Norbert Hurt: "Kuna on karikamäng ja ainult võitja saab edasi, siis on selge, et me peame kõik selleks tegema, et seda mängu mitte kaotada. Ei ole mõtet minna mängule väiksema eesmärgiga, sest kaotaja langeb välja. Nii et püüame hästi tugevalt vastu hakata, kuigi teame, et see saab olema väga raske ülesanne."

Kaitsja Marek Laasik: "Mäng Sillamäega on igale liikmele Tammeka klubis väga tähtis, kuna nüüd on aeg näidata tegudega, et liigamäng lõppes vale skooriga. Kui iga mängija suudab kolmapäeval anda endast maksimumi, on kõik võimalik."

JK Sillamäe Kalevi juhendaja Anatoli Uðanov: "Tammeka tahab arvatavasti revanði Meistrilligas saadud kaotuse eest, aga meie mängime oma mängu, kuigi arvestame, et Tammekal on kodustaadioni eelis."

Poolkaitsja Sergei Vihrov: "Eelmise omavahelise mängu hea enesetunne on veel meeles ja proovime samuti ka jätkata!"

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunik: Marko Leevand, Sten Klaasen

kell 18:45 Tallinna FC Flora (ML) - Nõmme JK Kalju II (II liiga), Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)

FC Flora abitreener Teet Allas: "Peame ühiselt leidma üles võidusoone, enesekindluse ja mängurõõmu. Ma usun, et kõik mäletavad karikavõidu maitset ja tahavad seda veel tunda."

Poolkaitsja Siim Luts: "Selle hooaja esimene karikamäng. Loodame, et mängupilt on paranenud ja suudame täielikult keskenduda mängule. Tuleb võtta võit."

Kalju II juhendaja Indro Olumets: "Nurka surutud loom on alati ohtlik, seega peame üllatusteks valmis olema. Lähme ilusat ja ründavat jalgpalli mängima ja kui vaja, siis natuke kavaldame ka...."

Poolkaitsja Andreas Aniko: "Meil pole mingit pinget. Kui napilt kaotame, siis on muidugi kahju, aga kui võidame, siis loeks huviga neljapäevast Õhtulehte."

Peakohtunik: Martin Salong
Abikohtunikud: Indrek Bachmann, Heigo Paglant