Dybala jätkamine on olnud pikalt küsimärgi all, sest meeskond soovis mängumehe ebastabiilse vormi ja kõrge palga tõttu rahaks teha. Dybala tundsid huvi nii Manchester United kui Tottenham Hotspur.

United loobus Dybala jahtimisest nädala alguses, sest argentiinlane nõudis sama palka, mida ta teenib Juventuses. Tottenham oli aga mängumehe saamisele vägagi lähedal. Nimelt jõudsid Juventus ja Tottenham ülemineku osas kokkuleppele ning Inglismaa meeskond oli nõus maksma 70 miljonit eurot ründaja eest.

Probleemiks sai aga Dybalaga isiklike tingimuste osas kokkuleppele jõudmine. Nimelt oleksid portaali Goal.com andmetel Dybala imago õigused ja palk läinud Tottenhami jaoks liiga kalliks maksma.

Inglismaal pannakse üleminekuaken kinni täna õhtul ehk ühegi Inglismaa klubiga Dybala enam liituda ei jõuaks. Kuna Itaalia teiste klubide jaoks on argentiinlase palganumber liiga kõrge ning teiste riikide suurklubid pole Dybala vastu huvi näidanud, jätkub mängija karjäär ilmselt Juventuses.

Dybala liitus Juventusega 2015. aastal ning temast sai meeskonna üks põhiründajaid, kuid viimase aasta jooksul on tema roll tiimis langenud. Kui veel hooajal 2017/2018 sai ta kirja 22 väravat Itaalia kõrgliigas, siis lõppenud hooajal kogunes tema kontole vaid viis tabamust.