“Juventus on tõsiselt asunud Cristiano Ronaldot jahtima,“ teatas ajalehe Marca esikülg.

Marca teatel on Juventus valmis portugallasele pakkuma nelja aasta pikkust lepingut, mis tooks talle sisse kokku 120 miljonit eurot. Itaalia meedias on antud uudist kajastatud juba alates laupäevast ja Ronaldo on saapamaal vallutanud ajalehtede esiküljed.

Lisaks kirjutas nüüd ka Portugali spordileht A Bola, et Ronaldo kaalub tõsiselt Juventusega liitumist. “Madridi vahetamine Torino vastu oleks midagi sellist, mis valmistaks portugallasele rõõmu,“ lisas ajaleht.

Hispaania meedia kirjutas juurde, et Real on valmis kõvasti alla tooma ka Ronaldo müügihinda. Väljaostuklausli kohaselt tuleks Ronaldo eest lauale laduda üks miljard eurot, kuid Ronaldo agendi Jorge Mendese ja Reali presidendi Florentino Pereze kohtumise järel on portugallase hind toodud 120 miljoni euro peale.

Itaalia ajaleht Tuttosport lisas, et Ronaldo ja Pereze suhted on viimasel ajal läinud täiesti sassi ja seeõttu soovibki portugallane klubi vahetada.

Hispaania väljaanne El Confidencial lisas viimati veel juurde, et Perezel ongi plaan Ronaldo klubist välja suruda, et teha ruumi Neymari soetamiseks. Ronaldo lahkumisega vabaneks kõvasti palgaraha ja lisaks oleks tema müügist võimalik teenida üle 100 miljoni euro.

PSG ridadesse kuuluv 26-aastane Neymar on Reali sihtmärgiks olnud läbi viimase aasta. 33-aastase Ronaldo klubivahetus on sel suvel olnud aga juba mitmel korral tõsiselt õhus.