Bayernile oli võit oluline nii liigatabeli seisu osas - edu Dortmundi ees on nüüd juba 7 punkti -, kui ka psüühilises plaanis, sest viimati alistati Jürgen Kloppi supermeeskond koduliigas 2010. aastal.

Olgugi, et Dortmund kaotas lõpuks kolme väravaga, polnud vahe kahe meeskonna vahel tegelikult sugugi suur. Avapoolajal päästis Bayerni kaotusseisu jäämisest mitmel korral väravavaht Manuel Neuer.

"Ma ei hooli sellest, kui suurelt me kaotasime. Teine ja kolmas värav ei iseloomustanud seda mängu," rääkis Dortmundi peatreener kahest lõpuminutil sisse lastud väravast.

"Bayern mängis teistmoodi. Nad mängisid mitmeid pikki sööte ja olid kannatlikud. Meil oli enne avaväravat neist rohkem võimalusi ning ka 0:1 kaotusseisus jätsime suurepärase šansi kasutamata."

"Meil puudub otsustavus värava all. Suureskooriline kaotus ei tulnud teenitult - 0:1 kaotusseisus läksime julgelt rünnakule, et viigini jõuda," põhjendas Klopp.

"Aga need olukorrad tuleb realiseerida. Pärast teist väravat oli näha, et meeskond murdus," tõdes Klopp intervjuus Sky`le.

Dortmund, kes pidi eile toime tulema sisuliselt kogu põhikaitseliinita (vaid Lukasz Piszczek naases vigastuspausilt paar minutit enne kohtumise lõppu), peab järgmise üliolulise mängu juba teisipäeval, mil Meistrite Liigas võõrustatakse Napolit. Edasipääsu silmas pidades vajab Dortmund hädasti võitu.