Chelsea sai eile White Hart Lane`il Tottenhamilt 3:5 kaotuse ning lasi Manchester Cityl enda kõrvale tõusta.

Mourinho arvates eksis kohtunik rängalt, kui ei andnud neile avapoolajal Chelsea 1:0 eduseisus Jan Vertongheni käega mängu eest penaltit.

"See oli ülioluline moment, sest seis oleks võinud olla 2:0 ja mäng lõppenud," teatas Mourinho.

Chelsea juhendaja sõnul ütles Eden Hazard talle mängu järel, et Tottenhami kaitsja Federico Fazio teisel poolajal tehtud viga ei olnud väärt punast kaarti, kuid Vertongheni käega mäng oleks pidanud tähendama 11 meetri karistuslööki.

"Hazard oli minuga otsekohene nagu alati ja ütles, et Fazio viga tema vastu ei olnud punane kaart. See on hea, sest kuigi mr Dowd oli liiga aeglane ning oli selles olukorras pallist 50 meetri kaugusel, tegi ta õige otsuse. Kahjuks ei andnud ta aga penaltit olukorras, kus ta oli käega mängust kõigest kümne meetri kaugusel. Kuigi mulle ei meeldi kaotada, teeksin seda parema meelega mängus, kus kohtunik vilistab puhtalt. Nagu näiteks Martin Atkinson kohtumises, kus me kaotasime Newcastle`ile," lisas Mourinho.

Nii Chelseal kui Manchester Cityl on Premier League`i 20 vooru järel võrdselt 46 punkti. Neile järgnevad Manchester United 37, Southampton 36 ja viiendaks tõusnud Tottenham Hotspur 34 punktiga.