"Ma tunnen kaasa, kui keegi kaotab oma töö," kommenteeris Mourinho oma hea sõbra vallandamist Liverpoolist, kirjutab Irish Times.

Rodgers alustas oma treenerikarjääri just Mourinho alluvuses, kui portugallane kutsus ta 2004. aastal FC Readingu noorteakadeemia direktori ametikohalt Chelsea noortetreeneriks. Kaks aastat hiljem ülendati põhjaiirlane Chelsea reservmeeskonna peatreeneriks ning Rodgers jätkas sellel kohal ka pärast Mourinho lahkumist nii Avram Granti kui Luiz Felipe Scolari käe all.

"See on väga kurb, et jalgpallis ollakse hetkel - ka siin riigis (Inglismaal) kahjuks - õnnelikud selle üle, mis toimub. Ma ei räägi üldse Jürgen Klopist, mul on temaga head suhted ja seda ei muuda miski. Ma räägin neist asjaoludest, mis maksid Brendanile töö," rääkis Mourinho.

"Mulle üldse ei meeldi see eufooria, mis alati tekib uue treeneri määramisel. Mulle ei meeldi, kui jalgpallurid ütlevad: "Nüüd me anname endast rohkem, et uuele treenerile end tõestada." Miks te seda rohkemat Brendanile ei andnud? Ma ei salli seda üldse. Jalgpall on osa minu maailmast ja mulle ei meeldi see, mis toimub. Minu maailm muutub liiga palju ja muutub halvemuse suunas," kritiseeris Mourinho.

42-aastane Rodgers vallandati 4. oktoobril, kui Liverpool oli Premier League`is langenud 10. kohale.