"Minu meeskond tegi fantastilise mängu. Siin (Old Traffordil) pole lihtne mängida ning Manchester Unitedi vastu pole lihtne mängida," ütles portugallane Sky Sportsile.

"Meie poolt suurepärane mäng, eriti teisel poolajal. Oleksime võinud veel väravaid lüüa. Olen mängijate etteastega väga rahul. Tulemus polnud mõistagi see, mida lootsime. Tahtsime võita, kuid ka viik on aktsepteeritav," tunnistas Mourinho.

Robin Van Persie lõi Manchester Unitedi päästva viigivärava neljandal üleminutil ning vahetult pärast seda, kui teise kollase kaardi oli saanud Chelsea kaitsja Branislav Ivanovic.

"Kui ma pean rääkima sellest teisest kollasest kaardist, siis pean ma rääkima veel paljudest asjadest. Nii penaltist, mille Ivanovic oleks pidanud saama pärast Smallingu viga, kollaste kaartide jaotamisest meeskondade vahel jne. See kõik tooks mulle vaid sekeldusi," selgitas Mourinho, miks ta ei taha punase kaardi olukorral pikalt peatuda.

Chelsea juhib Premier League`i 23 punktiga, järgnevad Southampton 19 ja tiitlikaitsja Manchester City 17 silmaga. ManU jääb maha juba kümne punktiga ning on alles kaheksas.