“Sellegipoolest tunnen, et oleme mänguks igati valmis. Täna (eile — toim) õhtul teeme tutvust ka platsiga ning peame maha esimese mängueelse treeningu, eks siis ole näha, kuidas me sellistes tingimustes vastu peame,” kommenteeris Jensen.

“Peame korralikult välja puhkama, sest lend oli väga pikk, lisaks pidime Riyadhi lennujaamas kolm tundi viisasid ootama. Kuid hotell on hea ja toit maitsev ning meie eest hoolitsetakse hästi,” lisas treener.

“Tähtsaim on siiski tuleval laupäeval eesootav Andorra mäng, seega on kohtumine saudidega mängijatele võimalus näidata, milleks nad võimelised on. Viimase paari nädala jooksul on vigastada saanud mitu mängijat — Sergei Terehhov, Oliver Konsa, Andrei Sidorenkov. Seega on meie jõud suhteliselt väikesed, kuid samas on uustulnukatel paremad šansid oma oskusi näidata,” leiab Jensen.

” Kuigi varem on Eesti koondise tulemused Saudi Araabia vastu olnud positiivsed, on meie jaoks sellevastase puhul tegemist siiski suure tiimiga ning kindlasti ei suhtu me sellesse mängu kergelt.”