“Rääkisin mängu järel riietusruumis oma koondislastega ja kiitsin neid,” sõnas Goes pressikonverentsil sissejuhatuseks. “Suutsime seekord olla terve 90 minutit mängus ja survet hoida. Mängus tuli küll ette languseid ja tõuse, kuid üldjoontes oli see hoopis midagi muud kui pettumust valmistanud võõrsil mäng Iisraeliga.”

“Samas on Horvaatia mängijate kvaliteet selline, et nende vastu on raske. Ka nende tänane võiduvärav näitas horvaatide meisterlikkust,” lisas Goes.

“Teine poolaeg oli meie poolt eriti hea, suutsime viimased 25 minutit tekitada korraliku surve. Ka vahetusmängijad sekkusid mängu hästi.”

Küsimusele, kuidas ta hindab kohtunike tegevust, vastas Goes: “Selles osas tuleb väljaütlemistega olla ettevaatlik, muidu võib Euroopa Jalgpalliliit trahvi määrata. Jalgpallis juhtub, et kui mängib suure ja väikse vutiriigi koondis, on vilepartii meeskondade jaoks erinev. Mina ei hakka ütlema, aga eks igaüks näeb vahet,” vihjas Goes kohtunike ebaõiglasele vilepartiile.

Inglise ajakirjanikud tundsid huvi, et mida näeb nende rahvuskoondise juhendaja Steve McClaren selle mängu videolt. “Seda peate muidugi temalt küsima. Aga ma arvan, et ta näeb, et Eesti meeskond oskab mängida. Aga mina nägin ka head Inglismaa mängu Brasiilia vastu. Meil saab väga raske olema..”

Küsimusele, kas Eesti suudab ka inglaste vastu nii hästi mängida, vastas Goes: “Selge on see, et andsime palju energiat tänase mänguga ära. Ka Inglismaa mängis Brasiiliaga, aga neil on üks lisapäev puhkust. Meie mängijad pole harjunud nii tiheda graafikuga nii tugevaid mänge saama. Üldiselt peame pead püsti hoidma, taastuma ja minema enesekindlalt Inglismaaga mängule.”