“Ootused on kõrgel ja seda eriti meedia poolt,” tunnistas Goes BBC Sport`ile. “Väikses riigis nagu Eestis on päris suur vastutus peatreeneri õlgadel.”

“Olles Eesti või Inglismaa peatreener, annavad paljud ajakirjanikud sinu tööle hinnanguid. See on asi, millega tuleb harjuda ja hakkama saada.”

“Nagu ma aru saan, on minu töökoht kaalukausil,” tunnistas Goes. “Loomulikult on mul peast läbi käinud võimalus, et võin juunis olla tööta. Kuid kui ma selle pärast väga muretseksin, ei saaks ma oma tööd korralikult teha.”

Goes sõnas, et meeskond pole nii halvasti mänginud selles valiktsüklis nagu turniiritabelist paistab. “Iisraeli ja Makedooniaga mängudes, mille kaotasime 0:1, olid meil omad võimalused, kuid me ei suutnud neid realiseerida. See on asi, mille osas tuleb tööd teha.”

“Eesti probleem on väike liiga, kus on vaid kümme klubi. Ja reaalsus on see, et ma saan arvestada tegelikult vaid kolme Eesti klubi mängijatega,” lisas Goes.

“Paljud koondislased siirdusid Skandinaavia liigadesse mängima, kuid neil polnud õnne ja nad maandusid vahetusmängijate pingile. Ka see on jätnud koondisele oma jälje. Eestis on üldse kokku vaid 10000 jalgpallurit ja see arv sisaldab nii noori, amatööre kui ka täiskasvanuid,” sõnas Goes.