Itaallane kirjutab oma eluloos, et kui ta poleks 18. detsembril 1999 löönud Bari eest mängides Milano Interi vastu väravat, oleks temast saanud arvatavasti varas ja röövel. Just selle mängu järel hakkasid suurklubid tema vastu huvi tundma.

Peamine teema on aga vutimehe jaoks seks. “Olen enamuse oma suurtest mängudest pidanud pärast seda, kui olen öösel meeskonna hotellis salaja seksinud. Vaadake AS Roma hiilgavat 4:0 võidumängu Juventuse vastu, sama pühapäeva hommikul ma alles seksisin.”

“Hispaania suurklubisse Madridi Reali siirdudes oli asi veel lihtsam, sest Realis majutati kõik mängijad ühele korrusele. Mul oli väga lihtne ühte sõbratari salaja oma tuppa kutsuda,” kirjaldab Cassano.

“Madridi hotellis oli mul ka üks kelnerist sõber, kes mulle seksi järel 3-4 croissantsi tuppa tõi. Meil oli omamoodi vahetus — tema tõi saiakesi ja sai vastu minu seksipartneri, kelle ta siis hotellist välja juhatas.”

“Pole midagi paremast ööst, mille sisuks on seks ja söömine,” lisab Cassanova hüüdnime kandev vutimees, kes on enda sõnul elu jooksul seksinud juba 700 naisega.