Sao Paulo politsei andmetel toimus vägistamine tänavu 15. mail Pariisi ühes hotellis.

Seksuaalrünnaku ohvriks langenud naine tutvus Paris St-Germainis mängiva Neymariga Instagrami kaudu ning jalgpallitäht pakkus, et nad võiks kohtuda Pariisis. Neymar ostis naisele lennukipileti Brasiiliast Prantsusmaale ning broneeris talle toa hotellis Sofitel Paris Arc Du Triomphe.

Naise kinnitusel oli Neymar hotelli saabudes purjus. "Pärast tutvumist ja kallistamist muutus jalgpallitäht agressiivseks ja alustas ohvri tahte vastaselt seksuaalvahekorda," seisab politsei aruandes.

Kaks päeva hiljem reisis naine tagasi Brasiiliasse, jättes vägistamise Prantsuse ametivõimude juures teatamata. "Ta oli emotsionaalselt läbi ja kartis seda juhtumit võõras riigis registreerida," lisatakse Sao Paulo politsei raportis.

27-aastase jalgpallitähe isa Neymar dos Santos Seenior väitis Brasiilia telejaamale Band TV, et "tegemist oli selge lõksuga".

"Peame avalikkuse ees asjad kiiresti selgeks rääkima. Kui me seda ei suuda, hakkab see veerema nagu lumepall," lausus Neymari isa, kes lubas võimalusel poja ja väidetava ohvri vahelise sotsiaalmeedia suhtluse avalikuks teha.

Hiljem saatis ametliku pressiteate ka Neymari mänedžment. "Kuigi Neymar oli sellisest uudisest üllatunud, olid need faktid talle ja tema esindajatele juba teada, kuna paar päeva tagasi langes ta väljapressimise ohvriks. Nõude esitas üks Sao Paulo advokaat, kes esindas väidetavat ohvrit," seisab pressiteates. "Neymari juristid andsid sellest juhtumist kohe teada ja astusid vastavad sammud. Kõik tõendid väljapressimise ja aset mitte leidnud vägistamise katse kohta esitatakse politseiasutustele."

Neymar viibib hetkel Brasiilia koondise treeninglaagris ja valmistub Copa Americaks.