“Viimaste aastate FC Levadia tulemused nii koduses Meistriliigas kui euroväljakutel on näidanud, mis masti mehega tegemist,” seisab Jalgpallihaigla pressiteates. “Usume, et Rüütli sobib väga hästi koondist juhendama, sest lisaks suurepärastele hiljutistele tulemustele tunneb ta koondislasi tõenäoliselt paremini kui ükski teine Eesti või välismaine treener.”

“Usutavasti omab ta ka tuntuvalt suuremat respekti mängijate hulgas, kui mõni ta eelkäijatest,” leiavad vutifännid.

“Vähetähtis pole ka fakt, et ajavahemikus 18.12.1999-11.10.2000 oli Rüütli Eesti koondise ajutine peatreener ning saavutas kaheksast juhendatud mängust 4 võitu ja 2 viiki, millest silmapaistvaim oli 2:2 Kreekaga võõrsil. Selle statistika taustal on Rüütli läbi aegade parim koondise peatreener. Jalgpallihaigla toetab Rüütlit ta üritustes tirida Eesti koondis mudamülkast välja ning viia üles uutele mägedele. Me usume, me usume, me usume — Rüütlisse!,”

Eesti suurim fänniorganisatsioon Jalgpallihaigla tänas ühtlasi Eesti Jalgpalli Liitu ja eeskätt Aivar Pohlakut, kes suutis fännide arvates hea idee lõpuni teostada vaatamata varasematele intriigidele osapoolte vahel.

Suur tänu kuulub fännide sõnul ka FC Levadia omanikule Viktor Levadale kompromisslahenduse eest, kes näib mõistvat, et õnn ei ole siiski rahas, vaid jalgpallis.