Eurospordi andmetel on Liverpooli peatreener Brendan Rodgers kaalumas Olympiacose ründetähe Konstantinos Mitroglou soetamist. 25-aastane mängumees on hooaja alguses olnud imelises vormis ning löönud koduliigas 13 väravat, kuus tükki enam kui paremuselt järgmine väravalööja.

Londoni Arsenal on sarnaselt Madridi Realile näitamas suurt huvi Ilkay Gündogani vastu, kes tõusis mullu üheks Dortmundi Borussia ja kogu Euroopa säravamaks keskväljameheks. 23-aastane mängumees peaks peagi naasma ka vigastuspausilt, mis on hoidnud Saksamaad esindava türklase hooaja alguses mängust väljas. Samas pole Gündogan ise eluga Dortmundis nurisenud. Ja miks peakski - on ju tegemist Euroopa tippu kerkinud meeskonnaga, kelle mäng haarab üha enam jalgpallisõpru üle maailma.

Tottenham Hotspur, kes ostis suvel mitu tippklassi mängijat, kuid müüs samal ajal maha Gareth Bale`i, plaanib osta Peterburi Zeniidi ründaja Hulki, kes, tõsi, pole sugugi odav mees. Brasiillase Inglismaale siirdumist peaks soodustama tõsiasi, et mängija pole Venemaal ootusi täitnud.