Alberto Gilardino viis Itaalia kümnendal mänguminutil juhtima, kuid 31. minutil leidis Ricardo Cabanas karistusalas Daniel Gygaxi, kes saatis palli Gianluigi Buffoni kaitstud väravasse.

Peale pikka vigastusepausi pääses itaallaste poolel platsile taas Francesco Totti, kes aga peale Arsenali kaitsja Philippe Senderosega kokkupõrget püüdis enamuse mänguajast kontakti vastasmängijatega vältida, teatab AFP. Teisel poolajal tegid mõlemad meeskonnad kuus vahetust.

Šveitsi peatreener Jakob Kuhn jäi oma hoolealuste mänguga igati rahule. “Vaimselt on nad juba täna suurturniiriks valmis, kuid füüsiliselt veel 100% mitte. Ma olen tulemusega rahul ja tänase mängupildiga väga rahul.”

Itaalia juhendaja Marcello Lippi oli märksa tagasihoidlikum ja väitis vaid, et reedel on uus raske mäng Ukrainaga ja et need kohtumised aitavad meeskonnal MM-iks valmistuda. Samas lisas Lippi, et tal on hea meel, et meeskond tuli hästi toime ilma vigastatud Alessandro Nesta ja Gianluca Zambrottata.

Itaalia algkoosseis Šveitsi vastu oli: Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Cristian Zaccardo, Fabio Grosso, Andrea Pirlo, Marco Materazzi, Mauro Camoranesi, Gennaro Gattuso, Alessandro Del Piero, Francesco Totti ja Alberto Gilardino.

Itaalia avamäng MM-il on 12. juunil Ghana vastu, lisaks neile on E-grupis USA ja Tšehhi. Šveitsi vastased MM-il on Prantsusmaa, kelle kohtutakse 13. juunil, ning Togo ja Lõuna-Korea.