Itaalia uudisteagentuur Ansa allikate teatel diagnoositi Cassanol insult, kuid probleemi ulatust esmaspäeva õhtul veel ei avalikustatud, kirjutab goal.com.

Milani treeneri Massimiliano Allegri sõnul palluril tervisega tõepoolest probleeme oli ning ta jätab vahele tänaõhtuste Meistrite liiga kohtumise BATE Borissovi vastu, kuid teated insuldi kohta olevat tema väitel ainult spekulatsioon.

„AC Milan annab teada, et meedias ringlevat informatsiooni Antonio Cassano diagnoosi kohta ei saa võtta tõena, kuna see pole meditsiiniliste allikate poolt kinnitatud. AC Milan kinnitab, et Cassano paraneb ning talle tehakse tehakse lähipäevil veel teste,” seisis AC Milani kodulehel.

Cassano hakkas ennast halvasti tundma pärast laupäevast 3:2 võitu AS Roma üle ning ta toimetati lennujaamast otse haiglasse. Väidetavalt olla ründajal probleeme rääkimise ja kõndimisega, kuid viimased teated lähedastelt toovad paremaid uudiseid.

„Rääkisin arstidega, kuid nad ei öelnud mulle küll midagi. Minu arust oli ta täiesti korras,” ütles esmaspäeval haigla ette kogunenud reporteritele mängija agent Giuseppe Bozzo.

„Antoniol läheb väga hästi. Sain temaga isegi laupäeval 20 minutit rääkida. Nii palju, kui ma kuulsin, tundus ta rahulik. Kogu meeskond on šokis ning meil on väga kahju, et selline asi juhtus,” ütles peatreener Allegri eile ESPN Soccernetile ning avaldas lootust, et Cassano saab meeskonnaga liituda juba pärast Itaalia liiga talvevaheaega.