Tegemist on tabeliseisu vaadates ülitähtsa kohtumisega. Juventus juhib liigat vaid ühe punktiga Rooma Lazio ees ning tiitlimängus on sees ka Inter, kes kaotab liidrile kuue punktiga.

Lisaks sellele lahingule peetakse kinniste uste taga veel viis Serie A kohtumist: Udinese - Fiorentina, AC Milan - Genoa, Parma - SPAL ja Sassuolo - Brescia. Mänge lastakse vaatama vaid meediaesindajad, kuid tavapärast mängujärgset pressikonverentsi ei toimu.

Kokku on neis mängudes staadionile lubatud vaid 100 mängu korraldusega seotud isikut, lisaks mängu delegaadid, antidopingu inimesed ja turvamehed.

Itaalia on koroonaviirusega Euroopa riikidest kõige kõvemini pihta saanud. Sellesse on seal nakatunud 650 ja surnud 17 inimest. Esmaspäeval keelustas Itaalia valitsus kuues kõige suurema ohuga piirkonnas teadmata ajaks kõik spordivõistlused. Serie A hankis mängude publikuta pidamiseks võimudelt eriloa.

Juventuse ja Interi kohtumine algab pühapäeval kell 21.45. Kell 19 kohtub Ragnar Klavani koduklubi Cagliari AS Romaga. Sellele mängule on pealtvaatajad lubatud.