Itaalias lõppevad koroonakriisist tingitud ranged piirangud 4. mail ning Gravina usub, et siis võiksid jalgpallimeeskonnad uuesti ühistreeningutega alustada. Sama mõtte käis eile välja ka Itaalia spordiminister Vincenzo Spadafora.

"Sellele järgneb kontrolliperiood, et välja selgitada, et mingeid negatiivseid tagajärgi pole tekkinud. Kui ohtu pole, võib umbes kolme nädala pärast mängudega alustada, see on mai lõpp või juuni algus," sõnas jalgpallijuht reedel Itaalia raadiojaamale Radio Rai 1.

Seda, et kohalikud meistrivõistlused tuleks lõppenuks kuulutada, ei taha Gravina isegi mitte kaaluda. "Need, kes ootavad hooaja lõpetamist, ei armasta kas jalgpalli või itaallasi ning röövivad meilt lootuse paremast tulevikust ja meie majanduse taastumisest," sõnas ta, rõhutades, et jalgpallil on Itaalia majanduses väga tähtis roll.

Gravina lisas: "Loodetavasti saavad kõik klubid oma kodustaadionitel mängudega jätkata. Kui see pole võimalik, siis leiame teise lahenduse."

Viimased mängud peeti Serie A-s ligi poolteist kuud tagasi ehk 9. märtsil. Hooaja lõpuni jääb veel mängida 12 kuni 13 vooru.

Itaalias on koronaviirusesse surnud peaaegu 23 000 inimest.