Lisaks kirjutatakse, et Klopp soovib 20 miljoni naela eest Newcastle Unitedist ära osta Hollandi koondise poolkaitsja Georginio Wijnaldumi. Kas Klavan ja Wijnaldum ongi need kaks mängijat, keda Klopp silmas pidas, kui kahest uuest võimalikust liitujast rääkis?

Olgu siinkohal ära toodud veel kaheksa mängijat, keda rahvusvaheline meedia eelmisel nädalal Liverpooliga seostas:

Jonas Hector (FC Köln, vasakkaitsja) - talkSPORT kirjutas, et Saksamaa koondislase eest pakub Liverpool 25 miljonit naelsterlingit.

Moussa Sissoko (Newcastle United, poolkaitsja) - The Daily Express avaldas seisukoha, et EM-il silmapaistvalt mänginud prantslane vahetab klubi ja üks võimalusi on Liverpool.

Piotr Zielinski (Udinese, poolkaitsja) - talkSPORT kirjutas, et Poola koondislane on üha tõsisemalt Liverpooli huviorbiidis.

Alex Manninger (Klubita, väravavaht) - Liverpool Echo kirjutas, et viimased neli hooaega FC Augsburgi väravas seisnud austerlane saab Liverpoolilt pakkumise. Endine Arsenali mängija on praegu klubita.

Anderson Talisca (Benfica, ründaja) - The Daily Mirror kirjutas, et Liverpool on lähedal brasiillase palkamisele.

Ozan Tufan - (Fenerbahce, poolkaitsja) - talkSPORT vihjas, et Liverpool kaalub türklase eest pakkumise tegemist.

Gonzalo Higuain (Napoli, ründaja) - The Daily Express kirjutas, et Liverpool on võidujooksus Argentina koondise ründajale hetkel soosik number üks.

Jeremy Mathieu (FC Barcelona, kaitsja) - The Daily Express viitas, et Liverpool on näidanud üles huvi prantslase palkamise vastu.