Hispaania, kes on raskustes 2008. aasta EM-valiksarjas, oli eile kindlasti parem meeskond väljakul. Iker Casillasel polnud Hispaania väravas kuigi raske tööpäev.

Kuni 69. minutini viie poolkaitsjaga mänginud inglaste keskväli mängiti hispaanlaste poolt üle ja taas süvenes kahtlus, et Steven Gerrard ja Frank Lampard tõesti ei sobi korraga inglaste poolkaitsesse. Chelsea poolkaitsja oli eile vaid hale vari sellest, keda teame klubi eest mängides.

Kohtumise ainsa värava lõi vahetusest mängu sekkunud Andres Iniesta 64. minutil. Fernando Morientes, kes on Valencia eest hea väravasoone leidnud, ei suutnud 18. minutil inglaste väravavahiga üks-ühe vastu pääsedes oma võimalust ära kasutada ja lõi üle.

Meeskondade koosseisud:
Inglismaa: Foster, Gary Neville (Richards 65), Ferdinand, Woodgate (Carragher 65), Phil Neville (Downing 74), Gerrard (Barry 46), Carrick, Lampard (Barton 79), Wright-Phillips (Defoe 69), Crouch, Dyer

Hispaania: Casillas, Sergio Ramos (Navarro 46), Pablo Ibanez, Puyol (Angel 46), Capdevila, Silva (Arizmendi 65), Xavi, Albelda, Angulo (Iniesta 55), Villa (Fabregas 74), Morientes (Torres 46).