Ibrahimovic lõi eelmisel kolmapäeval juba hooaja 35. värava, kui Pariisi Saint-Germain tegi Meistrite liiga veerandfinaali avavaatuses kodus 2:2 viigi Manchester Cityga.

"Ma arvan, et see on imeline, mida ta teeb. Nägin mängu ning see oli minu jaoks pettumus, sest ta oleks pidanud seal lööma vähemalt kaks väravat. Pariisi Saint-Germain on Zlatan ning see on fantastiline. Kui selline treener nagu mina, kes eelistab meeskonda individuaalidele, ütleb seda, on tegu komplimendiga," sõnas van Gaal Viasatile.

"Me peame oma koosseisu suvel täiustama. Kui ma võtsin meeskonna juhendamise üle, olid meil kuus või seitse mängijat üle 30 aasta vanad. Keegi ei mäleta seda enam, sest praeguseks on nad klubist lahkunud. Nüüd on meil palju noorem koosseis, kuid endiselt vajame veelgi nooremat meeskonda, sest meil on tarvis rohkem loovaid ja kiireid mängijaid."

"Kes teab!? Ma ei saa midagi sel teemal kommenteerida," lisas hollandlane, kui temalt uuriti Ibrahimovici võimalikku Unitedisse siirdumist. Teatavasti saab pikakasvulisel ründajal tänavu PSG-ga leping läbi ning ta ei plaani vähemalt enda sõnul Prantsusmaal jätkata.

Kui van Gaalilt aga uuriti, kas Ibrahimovic sobiks Inglise kõrgliigasse, kus ta kunagi mänginud pole, vastas hollandlane nii: "Ta on juba 34 ning ma just rääkisin teile mängijate vanusest ja sellest, kellel ma minna lasin."