Kuni normaalaja lõpuni polnud kumbki meeskond väravate arvet avanud. Vigastustest tulenenud mänguseisakute tõttu lisas kohtunik mängule tervelt kaheksa lisaminutit.

Kaheksandal lisaminutil tõmbas Jay Spearing karistusalas maha Cesc Fabregase ning Arsenalile määrati penalti. Robin Van Persie ei eksinud ning võidujoovastuses sai särgi mahavõtmise eest kollase kaardi. Kuid mäng polnud sellega veel läbi.

Minut hiljem läksid omavahel sõnelema Lucas ja Emmanuel Eboue. Mõlemad mehed teenisid selle eest ka kollase kaardi ning Liverpoolile määrati karistuslöök.

Löögi järel tõuklesid kastis aga samad mehed uuesti ning Eboue lükkas Lucase pikali ja kohtunik määras Liverpoolile mängu 12. lisaminutil penalti, mille Dirk Kuyt ka kindlalt realiseeris.

Mängust pidid vigastuste tõttu eemalduma Fabio Aurelio, Andy Carroll ning Jamie Carragher. Viimane viidi platsilt minema kanderaamil.

Inglise kõrgliiga tabelit juhib endiselt Manchester United, kellel on 69 punkti. Arsenalil on teisena 63. Liverpool on kuuendal kohal.