Arsenali peatreeneri loata Londonist lahkunud Bendtner jõi end Kopenhaagenis täis ja sattus ühe taksojuhiga sõnasõtta, kirjutab Taani ajaleht BT.

Bendtner kiskus taksojuhiga tüli käigus püksid maha ja hakkas end vastu taksot nühkima, peksis püksirihmaga vastu masinat ning karjus taksojuhile: "Ma k**** su läbi!"

"Olen 25 aasta jooksul palju joodikuid sõidutanud, aga midagi sellist nägin esimest korda," meenutas taksojuht. "Läksin korraks autost välja, et jalgrattahoidja paika seada ning samal ajal ronisid Bendtner ja veel kaks meest tagaistmele. Autosse tagasi istudes nägin, et minu autoraadio oli puruks löödud ja see rippus juhtmete küljes. Lisaks olid nad ära võtnud mõned minu isiklikud asjad, mis olid kahe esiistme vahel. Kui läksin neid tagasi küsima, käratas Bendtner mulle, et kui ta ei oleks nii kuulus, annaks ta mulle lõuga."

Arsenali juhendaja Arsene Wenger teatas reedel, et Bendtnerit ootab allumatuse eest karm karistus rahatrahvi näol. Lisaks andis peatreener mõista, et Bendtnerile, kelle leping saab kevadel läbi, uut lepingut ei pakuta.